Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от monie Покажи съобщение
    Има голям луфт м/у капака и маската , което само по-себе си говори. Няма снимка на предните седалки , което също не е хубаво . 2003 година не са ли всички вече с ЦД-та .
    Може капака да е бил откопчан за отваряне, за това да има такъв луфт.

Comment

• Мой познат се интересува от тая алфа....някакви впечатления? http://www.cars.bg/u970564
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Ми ако не е пушено и не е слушана чалга в салона става.Един оглед при диагностик и да я взема.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Ми ако не е пушено и не е слушана чалга в салона става.Един оглед при диагностик и да я взема.
          Вече получих малко информация около нея...ако има още някой нека сподели...

Comment

• Алфа намираща се във Варна

Здравейте колеги,
            Харесал съм си една количка но се намира във Варна, има ли някой който я е гледал да си каже мнението?
            http://www.mobile.bg/11360173232683707
            Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
            SAAB 9-3 SS 1.9TiD
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщение
              Здравейте колеги,
              Харесал съм си една количка но се намира във Варна, има ли някой който я е гледал да си каже мнението?
              Аз миналата седмица, обикаляйки с приятел (търсещ съвсем друг тип кола), я видях в автокъщата - привлече ми вниманието с почти невероятната си цена за фейслитовото купе и този мотор...
              Нооо... съвсем не изглежда свежа, както би ми се искало (и както обикновено излизат по снимките); отзад и двата калника са боядисвани, и то така, че има бяла боя заради нескопосано облепване по уплътненията на задните стъкла... Нещо като цяло ме отблъсна от тая кола още от пръв поглед...
              Иначе - въпреки, че не съм на фаза смяна на колата, ако тая беше ми задържала вниманието и за по-задълбочен преглед и се беше оказала що-годе добра, сигурно вече да е паркирана пред вкъщи... (може и всяко зло да е за добро, де)
              П.п. Колега, мога и пак да я погледна/преслушам, ако имаш интерес и си склонен на компромиси за тая цена... Така или иначе още ще се въртим по автокъщите тези дни, че не сме се спрели на конкретна кочинка...
              Last edited by Shider; d.m.y г., 22:36.
              '03 Suzuki DL1000 V-Strom
              '00 Subaru Outback 2.5i gpl - Japanese Alfa
              '93 Toyota Previa 2.4i - perfect youngtimer
              '05 FIAT Punto 1.3multiJet

Comment

• Ами то квото и да и има за 4к си е ок,като гледам фейслифтовите ква цена имат камоли с тоя мотор.... Според мен да се види и ако е само боята и някви такива дреболии си струва,стига мотора да нее за ремонт.
                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщение
                  Здравейте колеги,

попитай колегата pininfarina, той има преки впечатления от тази кола.

беше почнала от 5800 сега е на 4000 но доколкото разбрах и сега не си струва парите
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

• Някакви подробности около това животно http://www.cars.bg/u1013574
                    Надявам се колегите от Плевен да ударят едно рамо..

Comment

• След две седмици трябва да се прибирам, ако още е там, ще я погледна.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        След две седмици трябва да се прибирам, ако още е там, ще я погледна.
                        Благодаря!

Comment

• Здравейте! Как ви се струва цената от тази обява:
                          http://www.cars.bg/u962451
                          Видях я и на живо, всичко изглеждаше ОК.

Comment

• Ами бива-ама този мотор.Ако не си почитател на високи скорости не се чуди.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolainikolov Покажи съобщение
                              Здравейте! Как ви се струва цената от тази обява:
                              http://www.cars.bg/u962451
                              Видях я и на живо, всичко изглеждаше ОК.
                              Много яка е,на мене ми харесва,бордото е убиец стига и двигатела да е шес

---------- Post added at 07:34 ---------- Previous post was at 07:32 ----------

Все пак е 120 коня,трябва да върви добре,по малко данък ще плащаш и гражданска
                              Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• много пари за такава кола...
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X